Aanmelden Diepe Hel Holterbergloop training

LogoHorizontaal

Ook dit jaar is het weer mogelijk in groepsverband te trainen voor de Diepe Hel Holterbergloop. De trainingen zijn vanaf 30 augustus 2017 wekelijks op de woensdagavond om 20:00 uur bij Atletiekvereniging Holten op sportpark Meermanskamp.

De clinics worden gegeven door Maarten van Minnen, een gediplomeerde en ervaren looptrainer. De trainingen vinden zoveel mogelijk plaats op de Holterberg. Ook al worden de trainingen opgebouwd, wij adviseren de deelnemers om in de zomermaanden minimaal twee keer per week 30 à 60 minuten te trainen.

Opgave is vanaf heden mogelijk via het formulier hier onder.

De kosten van de clinics zijn € 40,- per deelnemer, exclusief inschrijfgeld DHHL maar inclusief parcours verkennen op een zaterdag.

De Diepe Hel Holterbergloop wordt op zondag 29 oktober gehouden met dit keer de finish voor alle afstanden in Holten. Het parcours van de Diepe Hel Holterbergloop is uitdagend en zeker de moeite waard. De afstanden zijn 5 km, 10 km en in 2017 voor het eerst een halve marathon. Met een goede voorbereiding wordt het genieten van dit enorm geliefde parcours. Bij de voorbereiding kan de clinic zeker helpen, geef je daarom op voor de DHHL clinic bij AV Holten. Wees er snel bij want VOL is VOL! Bij 50 deelnemers sluiten we de inschrijving.
Inschrijven:

Voor meer informatie over de clinic kunt u contact opnemen met het secretariaat van AV Holten secretaris@avholten.nl Voor algemene vragen zie contact