triathlon logo

AV Holten biedt in samenwerking met de WV Holten speciale triathlontraining

2017 inschrijving is gesloten, nieuwe inschrijving 2018 volgt

Op 2 juli a.s. ga je de uitdaging van het Holtens Kampioenschap achtste of kwart Triathlon (olympische afstand) aan. Wat is er mooier dan in eigen dorp voor eigen publiek een unieke prestatie neer te zetten, en de finish op de sfeervolle Kalfstermansweide, onder toejuiching van het publiek op de tribunes, te bereiken. Wat is het fijn als de wedstrijd probleemloos verloopt, dat wil zeggen dat de conditie goed is en er lichamelijk geen mankementen ontstaan.

In de maanden voorafgaande aan het evenement zal er daarom wel aan de conditie gewerkt moeten worden. Zwemmen, fietsen en afsluitend lopen. Uit ervaring is ondertussen bekend dat het laatste onderdeel, het lopen, erg kan tegenvallen. Vooral de overgang van fietsen naar lopen is moeilijk.

AV Holten kan hulp bieden bij het overwinnen van die problemen. Door het volgen van trainingen op Meermanskamp en Holterberg hoeft deelname niet op een teleurstelling uit te draaien. In de voorbereiding voor de triathlon holten editie 2014 hebben maar liefst 75 sportievelingen aan deze trainingen deelgenomen en de ervaring heeft geleerd dat de deelnemers juist door het samen sporten werden gestimuleerd.

De trainingen zullen worden gecoördineerd door de ervaren trainers Wim Reins (fietsen) en Hans Kaffener (lopen). Zij zullen bijgestaan worden door ervaren triathleten en/of ervaren fietsers.

Ook zal er dit jaar weer een special worden georganiseerd over onderwerpen als afstellen fiets loopschoenen, kleding en/of voeding.

Looptraining vanaf maandag 13 maart om 19.30 uur op Meermanskamp (atletiekveld)

Fietstraining vanaf vrijdag 31 Maart  door Wim Reijns

1.    De zwemtrainingen worden verzorgt door de zwemclub Twenhaarsveld voor nadere gegevens omtrent trainingstijden en kosten zie de website  www.zpctwenhaarsveld.nl

Website WV Holten: www.wvholten.nl

Wij hopen je te mogen begroeten tijdens de eerste looptraining op maandag 14 maart.
Inschrijven: https://inschrijven.nl/formulier?id=2017062350624&tl=nl