Nieuws van de Atletiekunie

Zilveren Kruis Achmea de beste zorgverzekeringen voor sportieve NederlandersDankzij onze samenwerking met Zilveren Kruis Achmea , kunt u nu als lid van de Atletiekunie, genieten van de voordelen van een zorgverzekering: De Nationale Sportpolis, speciaal voor sporters! Deze zorgverzekering is voor de derde keer op rij door Sportzorg.nl uitgeroepen tot beste zorgverzekeraars met het beste aanvullende pakket voor sportieve Nederlanders.

Sportzorg.nl
Ieder jaar stelt Sportzorg.nl een top-3 samen van zorgverzekeraars met het beste aanvullende pakket voor sportieve Nederlanders. Een snelle diagnose en een deskundig sportmedisch advies zijn essentieel voor mensen die willen blijven of willen beginnen met sporten.

Daarom adviseert Sportzorg.nl zorgverzekeraars minimaal één blessureconsult en twee herhalingsconsulten per jaar door een sportarts te vergoeden. Daarnaast worden vergoedingen, eens in de twee jaar, voor een sportmedisch onderzoek en een verplicht sportmedisch onderzoek volgens de eisen van de betreffende sportbond geadviseerd. De zorgverzekeraar met de beste vergoedingen voor sporters ontvangt het keurmerk ‘Aanbevolen door Sportzorg.nl’. Dit keurmerk houdt in dat de zorgverzekeraar een zo volledig mogelijk pakket aanbiedt.

Als Atletiekunie lid kunt u gebruik maken van de speciale voordelen via Atletiekunie!
Of bereken direct uw premie en sluit af op www.zk.nl/atletiekunie


Loopt je ledenpas ook af in december 2014?
We werken op dit moment aan een nieuwe ledenpas die we in januari gaan produceren. Je nieuwe pas valt dan in de loop van het eerste kwartaal van 2015 bij jou op de deurmat.

Als je vóór die tijd problemen ondervindt met de geldigheid van de ledenpas, stuur dan een e-mail naarinfo@atletiekunie.nl. De geldigheid is bijvoorbeeld van belang bij het inschrijven voor een wedstrijd. Als wij een mailtje met jouw lidnummer hebben ontvangen, dan zorgen wij dat je een digitale kopie van de pas krijgt: zo loop je weer lekker mee!