Run for KiKa Marathon

Een nieuw jaar in het vooruitzicht, een nieuw begin! Helaas is dit niet voor iedereen zo, jaarlijks krijgen meer dan 500 kinderen de diagnose kanker te horen. Kinderen en kanker horen niet in een zin. Speciaal om kinderen met kanker meer kans op genezing te geven is KiKa opgericht. KiKa gelooft in oplossingen en organiseert daarom de Run for KiKa Marathon, waarbij deelnemers in de London of New York Marathon hardlopen om geld in te zamelen voor onderzoek naar kinderkanker. Wij zijn op zoek naar hardlopers die het voornemen hebben de marathon van New York of London te lopen én zich daarnaast willen inzetten voor KiKa.

Jij maakt het verschil voor kinderen met kanker

Run for KiKa Marathon heeft in de afgelopen 4 edities meer dan 4,2 miljoen euro opgehaald. Geld waarmee belangrijk wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker is gefinancierd. Onderzoek dat de overlevingskansen van zieke kinderen heeft vergroot. De genezingskans ligt nu op 75%. KiKa streeft naar 95 procent genezing van alle kinderen met kanker in 2025. Door deelname aan de Marathon draag jij bij aan de oplossing!

Marinca (50): “Wow, wat een geweldige ervaring en belevenis. In gedachten liep Kirsten met me mee. Ik heb van alles genoten en de saamhorigheid met de KiKaploeg was super!

Wordt het London of New York?

Op 26 april 2015 gaat de 1e editie van Run for KiKa Marathon London van start. We hebben slechts 25 startbewijzen. Laat je sponsoren voor 5000 euro en je bent verzekerd van een startbewijs, vliegticket en hotel en een geweldige KiKa groep. Op 1 november 2015 gaan we voor de 5e maal naar de New York City Marathon. Als jij je laat sponsoren voor 5750 euro, dan ben je verzekerd van een startbewijs voor 2015, het vliegticket en hotel. Kortom: de ultieme uitdaging om een persoonlijke prestatie te koppelen aan een goed doel.