Kom naar de kick off van de SamenLoop voor Hoop Holten

logo

Op woensdag 11 maart om 19.30 uur vindt de kick off van de SamenLoop voor Hoop Holten plaats op sportpark Meermanskampin Holten. Tijdens de kick off informeren wij u over wat de SamenLoop voor Hoop is en hoe u mee kunt doen. Wij brengen u alvast in de SamenLoopsfeer, zodat u een goede indruk krijgt van dit bijzondere evenement dat voor het eerst in Holten wordt georganiseerd. Ambassadeur Laurens Jan Stam presenteert het programma, Burgemeester Hofland zal op bijzondere wijze de eerste wandelteams op weg sturen en Rumor has it, bekend van Hollands Got Talent, sluit de avond op indrukwekkende wijze af.   

Wat is SamenLoop voor Hoop?
SamenLoop voor Hoop is een bijzonder evenement om stil te staan bij kanker en om het leven te vieren. Het is geen wedstrijd, maar een 24-uurswandelestafette, waarbij teamleden uit een wandelteam elkaar afwisselen. Er loopt minstens één teamlid als symbool van de voortdurende strijd tegen kanker. Deelnemers hoeven dus geen getrainde hardlopers te zijn! Wandelteams zamelen vooraf en tijdens de SamenLoop voor Hoop geld in. De totale opbrengst komt ten goede aan wetenschappelijk kankeronderzoek dat door KWF Kankerbestrijding wordt gefinancierd. De SamenLoop voor Hoop wordt georganiseerd door vrijwilligers. Meedoen is een bijzondere ervaring, waarmee u een waardevolle bijdrage levert in de strijd tegen kanker.

Zonder uw hulp en deelname is er geen SamenLoop voor Hoop Holten. Wij nodigen u uit om als persoon, bedrijf of vereniging mee te doen met de SamenLoop voor Hoop Holten. U kunt bijdragen door:

  • mee te lopen met een team;
  • mee te lopen als (ex)kankerpatiënt/eregast (survivor);
  • mee te helpen als vrijwilliger in de commissie of tijdens het evenement;
  • materialen en/of diensten ter beschikking te stellen (donaties in natura);
  • te steunen met een financiële bijdrage.

Meer informatie? Voor meer informatie kijkt u op www.samenloopvoorhoop.nl/holten. Ook kunt u ons volgen op Facebook: SamenloopvoorhoopHolten of Twitter: @SLvHHolten. Tot ziens op de kick off, 11 maart aanstaande!